Bürstner Ixeo T 700

Diesel Handgeschakeld 2015 39.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Boshuyscampers

Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo T
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 39.000 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verlaagde instap
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Garage XL Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 3005 kg
Rijklaar gewicht 3105 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Zit
Halve treinzit Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze Burstner Ixeo T 700, een complete camper uit 2015. De praktische reisgenoot biedt een slaapplaats aan 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Burstner camper geen zorgen te maken over hagelschade. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het kleine zitje, waar de camper over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. De gemonteerde zonnepanel geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Past deze Burstner Ixeo T 700 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden

BELT U ONS EVEN VOOR DE MOGELIJKHEDEN TIJDENS DEZE CORONA LOCKDOWN PERIODE
Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo T 700

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen