Hymer Carado T338 model 2021 !

Diesel Automaat 2021 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rico Recreatie B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model Carado
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Skyroof
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisie voorbereiding Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Elektrische opstap Serviceluik
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 696 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Stahoogte 210 cm
Rijklaar gewicht 2780 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 720 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Modeljaar 2021 ! Vorig jaar is deze camper al uitgeroepen tot de camper van het jaar en terecht. Wat een heerlijke indeling!

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Hymer Carado een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2021 is geschikt voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Hymer camper niet deren, het is er prima tegen bestand. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Deze camper heeft een laadvermogen van 720 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, een bagageruimte en elektrisch bedienbare ramen. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen u zeker van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over deze Hymer Carado? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

CORONA UPDATE:
Ten tijde van de lockdown mogen wij u tot onze grote spijt niet verwelkomen in onze showroom of op ons showterrein, ECHTER wat wel mogelijk is, is dat wij een persoonlijk afspraak inplannen om u de camper of caravan waarin u bent geinteresseerd te tonen aan de overkant van weg. Op openbaar terrein mogen wij namelijk wel onze voorraad aan u tonen.
Tevens is het mogelijk om een proefrit te maken met de camper waar uw oog op is gevallen.
Ik nodig u bij deze uit om contact op te nemen met een van onze verkoopadviseurs om een afspraak in te plannen, dan zetten wij graag de camper of caravan voor u klaar!




Geniet zorgeloos van uw vakantie met onze service! Wij zijn uw officiële Erwin Hymer Group dealer van Carado, Lid van Bovag en RDW erkend.

Volg ons ook op facebook, Instagram, Google +, Twitter en via onze eigen internetsite www.ricorecreatie.nl

Druk en zetfouten voorbehouden





Lees meer

Contact

Hymer Carado  T338 model 2021 !

Rico Recreatie B.V.

Steenkamp 3

9461 VC, Gieten (Drenthe)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen