Adriatik Coral 580 SP Incl. airco en luifel!

Diesel Automaat 2004 87.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Caravan Centrum Waterland

Algemeen

Merk Adriatik
Model Coral
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2004
Modeljaar 2004
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 126 pk
Kilometerstand 87.500 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 388 cm
Totale lengte 600 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 265
Stahoogte 197 cm
Leeggewicht 2850 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Middendinette Treinzit
Bed
Lengtebed
Sanitair
Hoek-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 128 cm x 197 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Adriatik Coral 580 SP eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Adriatik camper hagelbestendig. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De uitnodigende middendinette is de ideale plek om samen te eten en te drinken. In de luxe uitgeruste keuken van deze Adriatik vindt u onder andere een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en warmte én een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Adriatik Coral 580 SP bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een buitenlamp, een lader en een omvormer.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adriatik Coral 580 SP of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Adriatik Coral 580 SP Incl. airco en luifel!

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18

1446 AA, Purmerend (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen