Algemeen

Merk Carado
Model T449
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2015
Modeljaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 22.062 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dakluik Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Luifel Panoramadak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 743 cm
Totale lengte 743 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2945 kg
Rijklaar gewicht 2945 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 555 kg

Indelingen

Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Queensbed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 148 cm x 197 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Carado T449, gebouwd in het jaar 2015, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten en de televisiebeugel een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Carado T449 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.


AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN
Lees meer

Contact

Carado T449

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen