Hymer B544 230 2.5 TDi Cat

Diesel Handgeschakeld 1998 145.785 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Vaanholt Caravan & Camper Service

Algemeen

Merk Hymer
Model B544
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 1998
Modeljaar 1998
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 115 pk
Kilometerstand 145.785 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Ladder
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Onderstel/cabine
Audioinstallatie Camera Elektr. bedienbare ramen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 606 cm
Leeggewicht 2720 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3400 kg
Laadvermogen 680 kg

Indelingen

Zit
Middendinette Standaardzit
Bed
Hefbed Lengtebed
Sanitair
Hoek-opstelling
Keuken
Eindkeuken

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 135 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze Hymer B544 230, een complete integraal-camper uit 1998. De praktische reisgenoot biedt een slaapplaats aan 5 personen. Het lift fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 680 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De 2.5TDi Cat.dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een comfortabele middendinette. De lekkereruime zit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De eindkeuken biedt u veel bergruimte en is praktisch ingedeeld. Ze is compleet uitgevoerd met onder meer een 3-pits kooktoestel kooktoestel en gootsteen met warm en koud-water kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van  het warme water. De inbouwkoelkast met en ruim vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de breedte is geplaatst. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een Douche en een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

U profiteert elk seizoen van een aangenaam binnenklimaat, want de camper is goed geisoleerd en voorzien van kachelmet ring verwarming 

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Hymer B544 230 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, antennevoorbereiding, een televisiebeugel, een buitenlamp en een imperiaal.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hymer B544 230 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Hymer B544 230 2.5 TDi Cat

Vaanholt Caravan & Camper Service

Vierde Broekdijk 49

7122 JD, Aalten (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen