Algemeen

Merk Carado
Model T337
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 95.751 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combi horren Dakluik heki Draaibare voorstoelen Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Draaibare douchewand Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koel/vries combinatie Koelkast
Verwarming
Dakairco Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Electrische opstap Elektrische spiegels

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2695 kg
Rijklaar gewicht 2795 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Carado T337 is gebouwd in het jaar 2017. De camper heeft een lengte van 7 meter, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Carado camper hagelbestendig. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een praktische standaardzit. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De XL koelkast (167 liter) biedt u voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Carado T337 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes en een buitenlamp.

Bent u geïnteresseerd in deze Carado T337? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Carado T337  - enk. bedden + Dakairco

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen