Rapido M96 Collectie 2021

Diesel Automaat 2021 10 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Model M96
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
9-traps Automaat ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Navigatie
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Panoramadak
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 754 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 3075 kg
Rijklaar gewicht 3175 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4500 kg

Indelingen

Bed
Bovenbed Lengtebed Vast bed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to Face

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 198 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Collectie 2021
Vanaf Prijs € 109.500


Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete camper van bouwjaar 2021. De camper is geschikt voor 4 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Rapido camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De extra grote koelkast (177 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Het handige bovenbed biedt u een extra slaapplek voor uw kind. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen u zeker van dienst zijn.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Rapido Kies model of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido M96  Collectie 2021

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen