Weinsberg CaraLoft 650 MEG **VERKOCHT**

Diesel Handgeschakeld 2015 45.022 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Van der Vliet Recreatie

Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraLoft
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2015
Modeljaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 45.022 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Uitzetraam in dak cabine Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik Skyview Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Opstap elektrisch
Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
BearLock versnellingsbakslot Omvormer Veiligheidssloten Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Kachel

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 279
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2620 kg
Rijklaar gewicht 2720 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 86 cm x 201 cm
1-persoonsbed 86 cm x 201 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Weinsberg CaraLoft 650 MEG is gebouwd in het jaar 2015. De camper heeft een lengte van 6 meter 99, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Weinsberg camper geen zorgen te maken over hagelschade.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels en stuurbekrachtiging. De distributieriem is nieuw, daar heeft u voorlopig geen omkijken naar.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit. Extra comfortabel zit u in de draaibare cabinestoelen. De keuken van deze Weinsberg is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (190 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een extra grote XL uitvoering.

In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Om ook in de koudere jaargetijden te kunnen kamperen is de camper met verwarming uitgerust.

In de ruime garage, die door de extra garagedeur van beide kanten toegankelijk is, heeft u volop bergruimte voor bijvoorbeeld uw fietsen.

Wie graag televisie kijkt, zal het waarderen dat deze camper is uitgerust met een televisie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Fiamma cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de aanwezige zonnepanelen (130 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.




Optioneel: afleverpakket € 695,-
- APK 6 maanden
- Bovag opbouwbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- 20 liter brandstof
- Bovag garantie 3 maanden

Lees meer

Contact

Weinsberg CaraLoft 650 MEG **VERKOCHT**

Van der Vliet Recreatie

Lisserweg 40

2156 LC, Weteringbrug (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen