Rimor Dynamic 35 XGO 6 persoonscamper

Diesel Handgeschakeld 2015 52.750 km 6 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Caravanboer

Algemeen

Merk Rimor
Model Dynamic
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2015
Modeljaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 52.750 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Voortent
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Reservewiel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Kachel

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 320
Stahoogte 215 cm
Leeggewicht 2865 kg
Rijklaar gewicht 2965 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 535 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwarsbed Lengtebed Vast bed
Zit
Middendinette Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 125 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze jonggebruikte Rimor Xgo 35 Dynamic is zeer netjes en biedt veel ruimte. Aantrekkelijk en aantoonbare lage kilometerstand van slechts 52.750 km. Deze camper beschikt over 6 zitplaatsen met gordels en eveneens 6 slaapplaatsen.

In de alkoof is een 2-persoonsbed van 140x210cm aanwezig en achterin de camper is een 2-persoonsbed (135x210cm) boven de XXL-garage. Daarnaast kan de treinzit worden omgebouwd tot een 2 persoonsbed. Bergruimte vindt u in de diverse bovenkasten, een ruime kast boven de koelkast en een hoge kledingkast.

De middenkeuken is voorzien van een spoelbak met mengkraan een 3-pits gaskomfoor en een koelkast met vriesvak. De onder- en bovenkasten bieden veel opbergmogelijkheden. De ruime toileruimte is voorzien van een wastafel met mengkraan, een cassettetoilet en een ruime douchecabine.

De camper is voorzien van een Omnistore cassetteluifel en een fietsenrek voor 3 fietsen. De XXL-garage is langs beide zijden toegankelijk en biedt meer dan voldoende ruimte voor uw bagage. Tegen meerprijs kan de camper geleverd worden met een opblaasbare voortent.

De camper is gebouwd op basis van een Renault Master en heeft een prettige 2.3 dCi dieselmotor met 150 pk (Euro 5). De cabine is voorzien van een handmatig bediende airconditioning, elektrische ruiten en spiegels, centrale deurvergrendeling, cruisecontrol en snelheidsregelaar. Op maat gemaakte isolatiedekens voor de cabine worden meegeleverd, evenals een gasfles.

Deze camper is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel. Wij zijn op vrijdag geopend van 13:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Andere dagen op afspraak, ook 's avonds mogelijk.

De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans, campers en vouwwagens. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch).

Openingstijden
Vrijdag van 13:30 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Andere dagen op afspraak, ook 's avonds mogelijk.


*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*



De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans en campers. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch). Meer informatie en aanbod vindt u op www.caravanboer.nl

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

*** Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing ***
Lees meer

Contact

Rimor Dynamic 35 XGO 6 persoonscamper

De Caravanboer

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen