Rapido 8065 DF van maart 2020 3100 km

Diesel Automaat 2020 3.100 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 3.100 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS ALKO chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Bearlock met certificaat Gaslekdetector Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
ALDE verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 289
Leeggewicht 3151 kg
Rijklaar gewicht 3251 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4400 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Bovenbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 76 cm x 198 cm
1-persoonsbed 76 cm x 198 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Nieuwprijs van deze camper bedroeg in maart 2020 € 117.500
NU VOOR € 94.500
UW VOORDEEL € 23.000
met slechts 3.100 km 


Met deze zeer ruime Rapido Kies model 8065 DF zal uw gezin heerlijke vakanties beleven. De jonggebruikte camper beschikt over 4 slaapplaatsen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak.

Het onderstel is van het merk ALKO . De dieselmotor wordt bediend met een automatische 9- traps versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels en stuurbekrachtiging.

Rapido heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Door het bovenbed beschikt de camper over een handige extra slaapplaats. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en de gaslekdetector een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Bent u geïnteresseerd in deze Rapido Kies model 8065 DF? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 8065 DF van maart 2020  3100 km

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen