Rimor ruime met grote garage

Diesel Handgeschakeld 2002 162.184 km 6 gordels
Verkocht

Aangeboden door CamperCasa camperverhuur en verkoop

Algemeen

Merk Rimor
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2002
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 125 pk
Kilometerstand 162.184 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Elektrisch opstapje Fietsenrek Garage bergruimte Hagelbestendig dak Hordeur
Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airconditioning Audioinstallatie Camera Elektr. bedienbare ramen Navigatie Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 720 cm
Totale lengte 720 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 320
Stahoogte 200 cm
Rijklaar gewicht 3114 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwarsbed Ombouw zitgroep
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 220 cm
2-persoonsbed 140 cm x 220 cm
2-persoonsbed 130 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Gezellig met de camper erop uit, die genoeg ruimte biedt aan het hele gezin. Deze royale alkoof-kampeerwagen van bouwjaar 2002 heeft een lengte van 7 meter 20 en biedt aan 6 personen een plaats voor de nacht. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rimor camper een hagelbestendig dak. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Ford-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Ford is ondermeer uitgerust met een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, verwarmde buitenspiegels, stuurbekrachtiging, een bagageruimte en elektrisch bedienbare ramen.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. De complete keuken is in het midden van de camper geplaatst. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

U kunt in de camper ook heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, het imperiaal en de ladder.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Rimor ruime met grote garage

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen