Challenger Genesis 284 GA ruime camper met garage

Diesel Automaat 2018 85.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door CamperCasa camperverhuur en verkoop

Algemeen

Merk Challenger
Model Genesis
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 85.000 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
100% LED verlichting 16inch velgen Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage bergruimte
Hagelbestendig dak Hefdak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak USB aansluiting leefruimte Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Lader LPG onderbouw Serviceluik Technibox Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 699 cm
Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Stahoogte 200 cm
Rijklaar gewicht 2998 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed Ombouw zitgroep
Zit
L-zit Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
2-persoonsbed 120 cm x 220 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Challenger Genesis 284 GA eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 6 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Challenger camper een hagelbestendig dak. Door het hefdak is de camper een stuk lager, waarmee ook de luchtweerstand wordt beperkt. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met schotelantenne. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader.

Bent u geïnteresseerd in deze Challenger Genesis 284 GA? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Deze camper is zeer compleet uitgevoerd met 130pk motor en automaat en voorzien van luifel, fietsendrager, zonnepaneel, LPG tank met buitenvulling, TV en automatische schotel.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Challenger Genesis 284 GA ruime camper met garage

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen