Pössl Sportive Globescout 2008

Diesel Handgeschakeld 2008 116.359 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperpassie

Algemeen

Merk Pössl
Model Sportive
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 120 pk
Kilometerstand 116.359 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Stoel(en) draaibaar
Exterieur/Interieur
Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Reservewiel Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 200 cm
Leeggewicht 2770 kg
Rijklaar gewicht 2870 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3300 kg
Laadvermogen 430 kg

Indelingen

Zit
Middendinette Treinzit
Bed
Dwarsbed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze buscamper uit het jaar 2008 een goede keus. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS en airbags.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. De gezellige en ruime middendinette vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de camper. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank en het reservewiel.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Pössl Sportive kennis te maken.

Wij geven op deze camper 3 maand garantie bij afleverpakket CP standaard en 6 maand bij CP Exclusief. Bij CP voordeel is een korting mogelijk. Op alle pakketten is een uitgebreide Camper Check van toepassing incl. NAP kmstand controle.

U kunt onze campers vrijblijvend komen bekijken op ons occasionplein in Neede. Een proefrit is mogelijk. Wij hebben een winkel met groot assortiment accessoires voor Uw camper. Wij zijn dealer van o.a. REIMO en MOVERA.
In onze eigen werkplaats is inbouw van accessoires mogelijk.

Camperpassie, Parallelweg 90 7161 AG Neede 053-7113813

www.camperpassie.nl

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten of wijzigingen voorbehouden.

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 14.00 uur
Lees meer

Contact

Pössl Sportive  Globescout 2008

Camperpassie

Parallelweg 90

7161 AG, Neede (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen