Sun Living S65-SL StyleEdition 2020

Diesel Handgeschakeld 2020 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Travelsmaker.nl B.V

Algemeen

Merk Sun Living
Model S65-SL
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrij sensoren Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Hagelbestendig dak Hordeur Indirecte verlichting Lederstuurwiel Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Verwarming
Truma 6
Slaapcomfort
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Lader

Gewichten en maten

Lengte opbouw 500 cm
Totale lengte 680 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 285
Stahoogte 210 cm
Rijklaar gewicht 2750 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 700 kg

Indelingen

Bed
Lengtebed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 193 cm
1-persoonsbed 80 cm x 193 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Sun Living S65-SL eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Sun Living camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 700 kilo.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

In de luxe uitgeruste keuken van deze Sun Living camper vindt u onder meer een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (90 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de lichtmetalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Contact

Sun Living S65-SL  StyleEdition 2020

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen