LMC Explorer I 675 G Enkele bedden - automaat

Diesel Automaat 2012 93.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Caravanboer

Algemeen

Merk LMC
Model Explorer I
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 93.000 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Reservewiel Rookmelder Serviceluik Veiligheidssloten
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 670 cm
Totale lengte 690 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 280
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2500 kg
Rijklaar gewicht 2600 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 900 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Dwarsbed Hefbed Lengtebed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Losse bedden 80 cm x 195 cm
Losse bedden 80 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Zeer rijk uitgeruste en comfortabele LMC Explorer i 675 G uit 2012. Door de krachtige 3.0 liter motor (180pk) met automaat is deze camper een uiterst prettige reisgenoot. Deze integraalcamper is o.a. voorzien van airco in de leefruimte, lederen bekleding, grote cassetteluifel en een fietsenrek voor 4 fietsen.

Deze camper heeft een praktische indeling en biedt veel comfort. Achterin bevinden zich boven de XL-garage 2 enkele bedden (80x195cm) die desgewenst zijn om te bouwen tot een Kingsize bed (175x200cm). Het hefbed boven de cabine (140x200cm) is eveneens geschikt voor 2 volwassenen.

De zithoek bestaat uit een L-vormige zit met een tafel die in alle richtingen is te verschuiven en te draaien. Ook de beide voorstoelen zijn draaibaar. De zittingen zijn afgewerkt met een kwaliteitsleer in 2 kleuren. De keuken is voorzien van een spoelbak met mengkraan, een 3-pits gaskomfoor met afzuigkap en een grote koelkast met een groot vriesvak. De keuken heeft voldoende bergruimte, zoals twee ladekasten en bovenkasten.

De badkamer beschikt over een toilet, een badkamermeubel en een douchecabine. Verder is deze camper voorzien van een airco in de slaapkamer en een fietsenrek dat geschikt is voor 4 fietsen (niet op de foto). De XL-garage kan langs beide zijden geopend worden biedt meer dan voldoende plaats aan uw kampeeruitrusting.

De camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato met ALKO-onderstel en wordt aangedreven door een zeer krachtige 180 pk sterke 3.0 Multijet motor (EURO 5) met een automatische versnellingsbak. Deze motor is voorzien van een distributieketting.

De camper is uitgerust met een volautomatische airco in de cabine, elektrische ruiten en spiegels, cruise control, een Zenec-navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. De cabine is voorzien van ingebouwde plissé verduisteringsgordijnen.

De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans, campers en vouwwagens. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch).

Openingstijden
Vrijdag van 13:30 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Andere dagen op afspraak, ook 's avonds mogelijk.

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans en campers. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch). Meer informatie en aanbod vindt u op www.caravanboer.nl

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

*** Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing ***
Lees meer

Contact

LMC Explorer I 675 G Enkele bedden - automaat

De Caravanboer

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen