Hymer B 518 CL

Diesel Handgeschakeld 2009 148.350 km
Verkocht

Aangeboden door Haffkamp Campers Randstad

Algemeen

Merk Hymer
Model B
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 158 pk
Kilometerstand 148.350 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Luchtvering Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 650 cm
Totale lengte 659 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 2990 kg
Rijklaar gewicht 3020 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 510 kg

Indelingen

Zit
Dubbele standaardzit Halve treinzit L-zit
Bed
Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 135 cm x 203 cm
2-persoonsbed 120 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Hymer B 518 CL eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Hymer camper niet deren, het is er prima tegen bestand. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar. Het waterpas zetten van deze camper gaat moeiteloos dankzij de elektrische steunen.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. U kunt zelf kiezen waar u slaapt of zit, de camper beschikt namelijk over een dubbele standaardzit. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een ringverwarming beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding en de televisiebeugel.

Wilt u meer informatie over deze Hymer B 518 CL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huur en koop van de nieuwste luxe campers (2 tot 5 personen). Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 330-334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat voor u klaar!
Lees meer

Contact

Hymer B 518 CL

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen