Knaus Van I 600 MEG HEFBED/4PERS/GARAGE/LUXE

Diesel Handgeschakeld 2014 41.736 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Autobedrijf Boek

Algemeen

Merk Knaus
Model Van I
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 41.736 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Leeslampjes Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisie TV-antenne
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel
Verwarming
Centrale verwarming Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 672 cm
Totale lengte 672 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 272
Stahoogte 196 cm
Leeggewicht 2998 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 502 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 150 cm x 185 cm
1-persoonsbed 85 cm x 195 cm
1-persoonsbed 85 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Knaus Van I 600 MEG is gebouwd in het jaar 2014. De camper heeft een lengte van 6 meter 72, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De praktische standaardzit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (105 liter) ingebouwd.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader, de omvormer en het reservewiel.

Bent u geïnteresseerd in deze Knaus Van I 600 MEG? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Autobedrijf Boek in Arum is hét adres voor een betrouwbare occasion van elk automerk. Ook wij dragen ons steentje bij tegen de verspreiding van het Coronavirus en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij zijn gewoon geopend!
Ziet u een occasion waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op! Wij maken een uitgebreide video van de occasion, zodat u deze goed kunt bekijken. Heeft u vragen over een occasion? Wij bieden ook de mogelijkheid om te Videobellen, Skypen of FaceTimen!

Al onze auto's/bedrijfsauto's en campers zijn zorgvuldig geïnspecteerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Boek, daarbij kunt u uw eigen auto bij ons inruilen. Het is in overleg ook mogelijk de auto direct mee te nemen. Bij de aankoop van een auto kunt u, naast onze zeer voordelige meeneemprijzen, ook kiezen voor een aanvullend garantie/afleverpakket. Daarmee kiest u voor nog meer zekerheid voor uw zojuist aangeschafte auto. Bij Autobedrijf Boek kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten ook met BOVAG garantie tegen een geringe meerprijs. Ondanks dat deze advertentie met zeer veel zorg en nauwkeurig is samengesteld zijn druk en zetfouten voorbehouden*
Lees meer

Contact

Knaus Van I 600 MEG HEFBED/4PERS/GARAGE/LUXE

Autobedrijf Boek

van Camminghaweg 38

8822 WD, Arum (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen