Hymer Tramp 614 CL 150PK 4PERS | XXL GARAGE

Diesel Handgeschakeld 2013 56.936 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Autobedrijf Boek

Algemeen

Merk Hymer
Model Tramp
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2013
Modeljaar 2013
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 56.936 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Verwarming
Centrale verwarming Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 710 cm
Totale lengte 748 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2890 kg
Rijklaar gewicht 3050 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 450 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed Vast bed
Zit
Halve treinzit L-zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 145 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de reislustige vakantieganger is deze Hymer Tramp 614 CL een heerlijk vakantiehuis. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een schotelantenne en decoder. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de buitenlamp en de omvormer zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Hymer Tramp 614 CL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Autobedrijf Boek in Arum is hét adres voor een betrouwbare occasion van elk automerk. Ook wij dragen ons steentje bij tegen de verspreiding van het Coronavirus en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij zijn gewoon geopend!
Ziet u een occasion waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op! Wij maken een uitgebreide video van de occasion, zodat u deze goed kunt bekijken. Heeft u vragen over een occasion? Wij bieden ook de mogelijkheid om te Videobellen, Skypen of FaceTimen!

Al onze auto's/bedrijfsauto's en campers zijn zorgvuldig geïnspecteerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Boek, daarbij kunt u uw eigen auto bij ons inruilen. Het is in overleg ook mogelijk de auto direct mee te nemen. Bij de aankoop van een auto kunt u, naast onze zeer voordelige meeneemprijzen, ook kiezen voor een aanvullend garantie/afleverpakket. Daarmee kiest u voor nog meer zekerheid voor uw zojuist aangeschafte auto. Bij Autobedrijf Boek kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten ook met BOVAG garantie tegen een geringe meerprijs. Ondanks dat deze advertentie met zeer veel zorg en nauwkeurig is samengesteld zijn druk en zetfouten voorbehouden*
Lees meer

Contact

Hymer Tramp 614 CL 150PK 4PERS | XXL GARAGE

Autobedrijf Boek

van Camminghaweg 38

8822 WD, Arum (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen