Carado T348 Fransbed + hefbed

Diesel Handgeschakeld 2017 73.178 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rico Recreatie B.V.

Algemeen

Merk Carado
Model T348
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 73.178 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 680 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Stahoogte 210 cm
Rijklaar gewicht 2725 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 775 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 135 cm x 205 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 100 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Hymer Carado uit het jaar 2017 biedt plaats aan het gehele gezin. De typische familiecamper heeft een lengte van 6 meter 80 en is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Hymer camper hagelbestendig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Door het riante laadvermogen van 775 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het in de lengte van de camper geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes en de buitenlamp.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hymer Carado kennis te maken.

U kunt zelf kiezen welke vorm van service het beste bij u past. Rico Recreatie werkt met de volgende afleverpakketten

 
Camper:

* Zo meenemen afleverpakket: € 0,- ( geen garantie )

* Rico-service afleverpakket: € 1495,- ( 6 maanden Rico garantie )

* Full-service afleverpakket: € 1995,- ( 12 maanden Bovag garantie )

Geniet zorgeloos van uw vakantie met onze service! Wij zijn uw officiële Erwin Hymer Group dealer van Carado, Lid van Bovag en RDW erkend.

Volg ons ook op facebook, Instagram, Google +, Twitter en via onze eigen internetsite www.ricorecreatie.nl

Druk en zetfouten voorbehouden




Lees meer

Contact

Carado T348  Fransbed + hefbed

Rico Recreatie B.V.

Steenkamp 3

9461 VC, Gieten (Drenthe)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen