Hymer Carado T348 Hefbed

Diesel Handgeschakeld 2017 54.698 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rico Recreatie B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model Carado
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 54.698 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Panoramadak
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 680 cm
Totale lengte 683 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 291
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2625 kg
Rijklaar gewicht 2725 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 775 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 135 cm x 205 cm
2-persoonsbed 100 cm x 210 cm
1-persoonsbed 140 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het is gewoon grenzeloos genieten, als u vakantie viert in deze compacte Hymer Carado T348 uit het jaar 2017. De kampeerwagen mag met een B-rijbewijs worden bestuurd en heeft ruimte aan boord voor 5 personen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 775 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid. 

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hymer Carado T348 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

CORONA UPDATE:
Ten tijde van de lockdown mogen wij u tot onze grote spijt niet verwelkomen in onze showroom of op ons showterrein, ECHTER wat wel mogelijk is, is dat wij een persoonlijk afspraak inplannen om u de camper of caravan waarin u bent geinteresseerd te tonen aan de overkant van weg. Op openbaar terrein mogen wij namelijk wel onze voorraad aan u tonen.
Tevens is het mogelijk om een proefrit te maken met de camper waar uw oog op is gevallen.
Ik nodig u bij deze uit om contact op te nemen met een van onze verkoopadviseurs om een afspraak in te plannen, dan zetten wij graag de camper of caravan voor u klaar!





U kunt zelf kiezen welke vorm van service het beste bij u past. Rico Recreatie werkt met de volgende afleverpakketten

Camper:
Meeneem afleverpakket: € 0,- ( geen garantie )
Standaard afleverpakket: € 895,- ( 3 maanden Bovag garantie )
Full-service afleverpakket: € 1295,- ( 6 maanden Bovag garantie )


Geniet zorgeloos van uw vakantie met onze service! Wij zijn uw officiële Erwin Hymer Group dealer van Carado, Lid van Bovag en RDW erkend.

Volg ons ook op facebook, Instagram, Google +, Twitter en via onze eigen internetsite www.ricorecreatie.nl

Druk en zetfouten voorbehouden





Lees meer

Contact

Hymer Carado  T348 Hefbed

Rico Recreatie B.V.

Steenkamp 3

9461 VC, Gieten (Drenthe)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen