Homecar Profile 671 G dwarsbed + zit

Diesel Handgeschakeld 2007 70.651 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Henk Pen Campers & Caravans

Algemeen

Merk Homecar
Model Profile
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2007
Modeljaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 70.651 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Boordaccu Buitenlamp Combi rollos Combicassettes Dakluik Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Radio-voorbereiding Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 2951 kg
Rijklaar gewicht 3051 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Dwarsbed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 215 cm
1-persoonsbed 100 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Homecar Profile 671 G is gebouwd in het jaar 2007. De camper heeft een lengte van 6 meter 99, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

De camper beschikt over een treinzit, om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De koelkast (103 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringmatrassen, zeker niet ontbreken. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Omnistore cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en het reservewiel niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Homecar Profile 671 G helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Homecar Profile 671 G dwarsbed + zit

Henk Pen Campers & Caravans

Westsingel 2

7481 WK, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen