Knaus Sun Ti 600 UF 2X AIRCO | FR BED | RUIM

Diesel Handgeschakeld 2011 52.081 km 3 gordels
Verkocht

Aangeboden door Autobedrijf Boek

Algemeen

Merk Knaus
Model Sun Ti
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 100 pk
Kilometerstand 52.081 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 3
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik
Verwarming
Airconditioning auto Circulatie-verwarming Kachel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 663 cm
Totale lengte 663 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 2940 kg
Rijklaar gewicht 2940 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 498 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Zit
L-zit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 60 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Knaus Sun Ti 600 UF is gebouwd in het jaar 2011. De camper heeft een lengte van 6 meter 63, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader, de omvormer en de trekhaak een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Autobedrijf Boek in Arum is hét adres voor een betrouwbare occasion van elk automerk. Ook wij dragen ons steentje bij tegen de verspreiding van het Coronavirus en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij zijn gewoon geopend!
Ziet u een occasion waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op! Wij maken een uitgebreide video van de occasion, zodat u deze goed kunt bekijken. Heeft u vragen over een occasion? Wij bieden ook de mogelijkheid om te Videobellen, Skypen of FaceTimen!

Al onze auto's/bedrijfsauto's en campers zijn zorgvuldig geïnspecteerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Boek, daarbij kunt u uw eigen auto bij ons inruilen. Het is in overleg ook mogelijk de auto direct mee te nemen. Bij de aankoop van een auto kunt u, naast onze zeer voordelige meeneemprijzen, ook kiezen voor een aanvullend garantie/afleverpakket. Daarmee kiest u voor nog meer zekerheid voor uw zojuist aangeschafte auto. Bij Autobedrijf Boek kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten ook met BOVAG garantie tegen een geringe meerprijs. Ondanks dat deze advertentie met zeer veel zorg en nauwkeurig is samengesteld zijn druk en zetfouten voorbehouden*
Lees meer

Contact

Knaus Sun Ti 600 UF 2X AIRCO | FR BED | RUIM

Autobedrijf Boek

van Camminghaweg 38

8822 WD, Arum (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen