Algemeen

Merk Winner
Uitvoering Camper

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bent u eigenaar van een camper en wilt u gebruik maken van een gratis vochtmeting (klaar terwijl u wacht)? Heeft u enige twijfel of uw camper met vocht te kampen heeft of bent u gewoon nieuwschierig?

Neem dan contact op via onderstaande gegevens en we plannen graag een afspraak voor u in bij ons MHD Facility Centre te Warmenhuizen (NH) Debbemeerweg 8 1749 DK Warmenhuizen.

De koffie staat voor u klaar!

Thierry Reus Camper Makelaar MotorhomeDepot.nl regio Noord-Holland
Telefoon: 0683693915
E-mail: thierry@motorhomedepot.nl
Internet: www.motorhomedepot.nl
www.motorhomedepot.nl

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Tevens kunnen er geen rechten worden ontleend over de uitkomsten van de vochtmeting, echter bent u volledig op de hoogte over de status van uw camper op het gebied van vocht.



Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd. Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een camperkeur te (laten) verrichten teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de camper.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Contact

Winner

De Campermakelaar Motorhome Depot Noord-Holland

Bonne Louiselaan 15

1687 RK, Wognum (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen