Knaus L!ve Ti 650 MEG

2019 50.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Haffkamp Campers Randstad

Algemeen

Merk Knaus
Model L!ve Ti
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 50.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
2e garagedeur Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Elektrische opstap Fietsenrek Hagelbestendig dak
Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel Panoramadak Premium deur en 3 puntssluiting Remi vouwgordijnen voor- en zijkant Thule fietslift V16 Verduistering cabine Vlakke S7 luxe ramen
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Hillholder Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Extra USB aansluitingen Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Rookmelder Serviceluik Traction
Keuken
Automatisch schakelende koelkast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Truma CP-plus Truma I-net Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Bed ombouw, extra matras Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 698 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 279
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2695 kg
Rijklaar gewicht 2860 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 640 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed Slaapbank Vast bed
Zit
Kleine zit L-zit Middendinette
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Knaus L!ve Ti 650 MEG eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Knaus camper hagelbestendig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 640 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels en stuurbekrachtiging.

De camper beschikt over een treinzit, om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de camper over een centraal geplaatste middendinette. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de ringverwarming zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Knaus L!ve Ti 650 MEG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huur en koop van de nieuwste luxe campers (2 tot 5 personen). Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 330-334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat voor u klaar!
Lees meer

Contact

Knaus L!ve Ti 650 MEG

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen