Esterel 43 SL

Diesel Handgeschakeld 2008 76.340 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Esterel
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 76.340 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leren bekleding
Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 738 cm
Breedte 234 cm
Hoogte 286
Leeggewicht 3200 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Lengtebed Vast bed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze camper een goede keus. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en een startonderbreker.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en het reservewiel.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Esterel 43 SL

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen