Carthago C-Tourer 150

Diesel Handgeschakeld 2012 88.790 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Carthago
Model C-Tourer
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 88.790 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitengasaansluiting Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Camera Cruisecontrol Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Inverter 2000 W Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Voor en achter verenset voor beter rijgedrag
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 227 cm
Hoogte 286
Leeggewicht 3070 kg
Rijklaar gewicht 3170 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Lengtebed Vast bed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Carthago C-Tourer 150 uit het jaar 2012, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 40 en beschikt over veel bergruimte. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken.

De onderbouw met dieselmotor en handmatige versnelling is uitgevoerd met ondermeer draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes en de buitenlamp onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830



Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Carthago C-Tourer 150

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen