Roller Team Livingstone DUO HALF AUTOMAAT!

Diesel Automaat 2018 44.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door ROADVIP Buscampers b.v.

Algemeen

Merk Roller Team
Model Livingstone
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 44.000 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dakluik Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Lengte opbouw 640 cm
Totale lengte 640 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 265
Stahoogte 195 cm
Rijklaar gewicht 3100 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 400 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 90 cm x 195 cm
1-persoonsbed 90 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De avontuurlijke kampeerder komt niets tekort, als hij kiest voor deze jonggebruikte buscamper van bouwjaar 2018. De moderne camper is geschikt voor maximaal 2 personen.

De reis verloopt soepel, dankzij de duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Centraal in de camper bevindt zich de gezellige middendinette. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (85 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding en de trekhaak zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Roller Team Livingstone DUO? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

ROADVIP is opgericht door Siebren van der Weide en Wim Brandsema. Wij zijn twee enthousiaste Drenten met de nodige kampeer- en camperervaring. Door de jaren heen hebben wij ook meermaals ondervonden hoe het is om klant te zijn bij een camperbedrijf. Dat viel niet altijd mee. We dachten vaak dat de dealer best wat blijer zou mogen zijn met zijn klanten. Herkent u dat? Als ervaringsdeskundigen weten we dan ook heel goed wat wij als klant willen ervaren. Wij weten dat het beter kan. Daarom zijn we met ROADVIP gestart. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van buscampers. Bij ROADVIP willen we u als klant het gevoel geven dat u als een VIP op vakantie gaat. De klant is koning, ook in de wereld van de campers en de buscampers. King of the road!
Lees meer

Contact

Roller Team Livingstone  DUO HALF AUTOMAAT!

ROADVIP Buscampers b.v.

Meulenakker 8 c

7841 EP, Sleen (Flevoland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen