Carthago Chic C-Line 5.0

Diesel Automaat 2015 71.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Haffkamp Campers Randstad

Algemeen

Merk Carthago
Model Chic C-Line 5.0
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2015
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 71.000 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Techniek en veiligheid
Kluisje Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 748 cm
Breedte 227 cm
Hoogte 273
Stahoogte 197 cm
Leeggewicht 3160 kg
Rijklaar gewicht 3350 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4500 kg
Laadvermogen 1340 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed Vrijstaand bed
Zit
Kleine zit L-zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Ga er met het hele gezin op uit en kies voor deze praktische Carthago Chic C-Line 5.0. Deze camper heeft een lengte van 7 meter 48 en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Carthago camper een hagelbestendig dak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 1340 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De camper heeft een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. De keuken van deze Carthago is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een ringverwarming. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met schotelantenne. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding en de televisiebeugel niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Carthago Chic C-Line 5.0 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huur en koop van de nieuwste luxe campers (2 tot 5 personen). Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 330-334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat voor u klaar!
Lees meer

Contact

Carthago Chic C-Line 5.0

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen