Knaus Sky TI 650 MF

Diesel Automaat 2018 12.300 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Haffkamp Campers Randstad

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 12.300 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Elektrische opstap Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Premium deur en 3 puntssluiting Remi vouwgordijnen voor- en zijkant Thule fietslift V16 Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Hillholder
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Extra USB aansluitingen Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Lader Omvormer Rookmelder Serviceluik
Keuken
Automatisch schakelende koelkast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Multimedia set Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Ringverwarming Truma CP-plus Truma I-net Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 275
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2870 kg
Rijklaar gewicht 3000 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 500 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit L-zit Middendinette
Bed
Frans bed Slaapbank Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Knaus Sky TI 650 MF is gebouwd in het jaar 2018. De camper heeft een lengte van 6 meter 98, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Knaus camper hagelbestendig. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

De duurzame dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling.

De kleine zit, waar de camper ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. De centraal geplaatste middendinette biedt volop gelegenheid om gezellig samen te zitten. In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. U kunt zelf kiezen waar u slaapt of zit, de camper beschikt namelijk over een dubbele standaardzit. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een ringverwarming beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader u zeker van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over deze Knaus Sky TI 650 MF? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huur en koop van de nieuwste luxe campers (2 tot 5 personen). Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 330-334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat voor u klaar!
Lees meer

Contact

Knaus Sky TI 650 MF

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen