Rapido 8096 DF

Diesel Automaat 2020 10 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Model 8096 DF
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Circulatie-verwarming
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 289
Rijklaar gewicht 3125 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4400 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 196 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De avontuurlijke kampeerder vindt alles wat hij nodig heeft in deze camper van bouwjaar 2020. De camper is geschikt voor 4 personen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control,  een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels en stuurbekrachtiging.

Door de standaardzit voor en achter heeft u veel zitruimte. U kunt zelf bepalen welke u ombouwt tot slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rapido 8096 DF kennis te maken.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 8096 DF

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen