Rapido Le Randonneur 7099

Diesel Handgeschakeld 2008 84.190 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Rapido
Model Le Randonneur
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 84.190 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 720 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 279
Leeggewicht 3000 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit L-zit Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Bed
Frans bed
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 205 cm
1-persoonsbed 100 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Rapido Le Randonneur 7099 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2008 is geschikt voor 3 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

De onderbouw met dieselmotor en handmatige versnelling is uitgevoerd met ondermeer draaibare stoelen, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Ook heeft de camper een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De praktische apothekerskast biedt een zee aan ruimte voor uw voorraad. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 14 liter boiler aanwezig. De koelkast (135 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het in de lengte van de camper geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de pocketveringmatrassen op de bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

In deze camper kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma’s met de aanwezige televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Fiamma cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de trekhaak.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Rapido Le Randonneur 7099 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Rapido Le Randonneur 7099

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen