Carado T448 netjes onderhouden

Diesel Handgeschakeld 2012 92.750 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Carado
Model T448
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 92.750 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Reservewiel Rookmelder Serviceluik Veiligheidssloten
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2700 kg
Rijklaar gewicht 2800 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze zeer ruim opgezette Carado T448 familiecamper uit 2012 heeft een lengte van wel 7 meter 39. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze camper aan niets ontbreken. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

Dankzij de dubbele standaardzit biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. U kunt deze naar behoefte indelen. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp, de gaslekdetector en de rookmelder een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Carado T448 kennis te maken.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Carado T448  netjes onderhouden

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen