Rapido 886 F Ultimate Line

Diesel Handgeschakeld 2020 10 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 10 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Start en stop
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Circulatie-verwarming
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 294
Rijklaar gewicht 3065 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Lengtebed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 150 cm x 194 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze camper een goede keus. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Rapido camper geen zorgen te maken over hagelschade. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

U kunt zelf kiezen waar u slaapt of zit, de camper beschikt namelijk over een dubbele standaardzit. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de antennevoorbereiding, de buitenlamp, de omvormer en de lichtmetalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Rapido Kies model 886 F of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 886 F Ultimate Line

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen