Forster A699 VB

Diesel Handgeschakeld 2020 7 gordels
Verkocht

Aangeboden door Haffkamp Campers Randstad

Algemeen

Merk Forster
Model A699 VB
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 120 pk
Aantal gordels 7
Aantal slaapplaatsen 7
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Hagelbestendig dak Hordeur Indirecte verlichting Ladder Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Veiligheidssloten
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Circulatie-verwarming Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 236 cm
Hoogte 320
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Dubbele standaardzit Kleine zit Middendinette Rondzit
Bed
Alkoofbed Slaapbank Stapelbed lengte
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 7 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Stapelbed 89 cm x 220 cm
2-persoonsbed 15 cm x 209 cm
1-persoonsbed 125 cm x 180 cm
1-persoonsbed 65 cm x 143 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete alkoof-kampeerwagen, die is gebouwd in 2020. De camper telt 7 slaapplaatsen en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een comfortabele middendinette. Dankzij de dubbele standaardzit biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. U kunt deze naar behoefte indelen. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast (142 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringmatrassen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de ladder een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Forster A699 VB

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen