Algemeen

Merk Sun Living
Model S70-SP
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Vermogen 160 pk
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrij sensoren Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Hordeur Indirecte verlichting Lederstuurwiel Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding
Techniek en veiligheid
Lader

Gewichten en maten

Lengte opbouw 6990 cm
Totale lengte 6990 cm
Breedte 2320 cm
Hoogte 2860
Stahoogte 210 cm
Rijklaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Sun Living S70SP een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2020 is geschikt voor 4 personen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (140 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Heerlijk naar muziek luisteren tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de ingebouwde audio-installatie. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sun Living S70SP kennis te maken.

de vanafprijs op bassis Citroen is 63750


Lees meer

Contact

Sun Living S70-SP

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen