Rapido 9066 DF Integraal

Diesel Handgeschakeld 2008 95.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 158 pk
Kilometerstand 95.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Rijklaar gewicht 3230 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3700 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Met deze zeer ruime Rapido 9066 DF beleeft u grenzeloze vakanties met het hele gezin. De praktisch ingedeelde camper beschikt over 4 slaapplaatsen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. De keuken van deze Rapido is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de omvormer en het reservewiel.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830

Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 9066 DF Integraal

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen