Rapido Distincion 66 met ALDE verwarming

Diesel Automaat 2018 10 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Model Distincion
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 10 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Omvormer
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 754 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 289
Rijklaar gewicht 3265 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4400 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 85 cm x 205 cm
1-persoonsbed 85 cm x 205 cm
1-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Rapido Distincion 66 uit het jaar 2018, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 54 en beschikt over veel bergruimte. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De dubbele standaardzit biedt u veel gebruiksmogelijkheden. U kunt immers zelf bepalen welke u gebruikt om te zitten of te slapen. In de luxe uitgeruste keuken van deze Rapido camper vindt u zelfs een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (160 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

U kunt in de camper ook heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Handig is ook de Thüle cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Wilt u meer informatie over deze Rapido Distincion 66? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Modeljaar 2018
Kenteken 2020

Rapido Distincion i 66  €108.700,-
Heavy chassis Alko 150 Pk €5.870,-
Automaat €2.990,-
Traction control €0.00,-
Lederenstuurwiel + pookknop €0,00,-
Luxe instrumenten Paneel met Chroomringen €0,00,-
Lichtmetaal Scorpion 16" €1.590,-
Excutive Pakket €2.750,-
Meerprijs echte lederen Bekleding Riga  €2.750,-
Uitvoering Elegance €0,00
Luifel € 0,00


Nieuwprijs getoond model Totaal €124.560,-

Nu voor € 111.990


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Rapido Distincion 66 met ALDE verwarming

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen