Bürstner Nexxo Time 728

Diesel Handgeschakeld 2011 44.807 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Caravan Centrum Waterland

Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo Time
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 44.807 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 2935 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Burstner Nexxo Time 728 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2011 is geschikt voor 3 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de omvormer u zeker van dienst zijn.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Burstner Nexxo Time 728 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Bürstner Nexxo Time 728

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18

1446 AA, Purmerend (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen