Algemeen

Merk Hymer
Model B644
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2002
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 155.889 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Draaibare voorstoelen Garage Hordeur Leeslampjes Luifel Plise cabine Vrijstaande tafel
Techniek en veiligheid
2e huishoudaccu Achteruitrijcamera Buitenaansluiting 230V/12V/TV Electrische opstap Elektrische spiegels Koolmonoxide-melder stuur slot, anti diefstal Veiligheidssloten verwarmde tank Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Draaibare douchewand Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte Verwarmde vuilwatertank
Onderstel/cabine
16 inch wielen Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koel/vries combinatie Ladekast
Slaapcomfort
hefbed Matras traagschuim ruim dwarsbed
Verwarming
Gasfles/-flessen Ringverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Radio/CD

Gewichten en maten

Totale lengte 680 cm
Breedte 270 cm
Hoogte 300
Leeggewicht 3120 kg
Rijklaar gewicht 3220 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen L-zit Middendinette
Bed
Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Hymer B644 is gebouwd in het jaar 2002. De camper heeft een lengte van 6 meter 80, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De gezellige en ruime middendinette vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de camper. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Hymer heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een ringverwarming beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de koolmonoxidemeter u zeker van dienst zijn.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hymer B644 kennis te maken.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Hymer B644

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen