Hymer B klasse 634 SL Duo Mobil

Diesel Automaat 2018 26.720 km
Verkocht

Aangeboden door Hulst Integraal Campers B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model B klasse
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 177 pk
Kilometerstand 26.720 km
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Gewichten en maten

Totale lengte 779 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 315
Stahoogte 198 cm
Rijklaar gewicht 3670 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4800 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

HYMER DUO MOBIL B 634 SL 2 APARTE BEDDEN / RONDZIT / GARAGE 
2.3 MJET, 177 PK AUTOMAAT INCL. ESP EN ABS/ASR 
FEBRUARI 2018,  26.720 KM, OP ALKO MAXI CHASSIS 4800 KG  

HYMER BSL SERIE, DUO MOBIL, UNIEKE 2 PERSOONS CAMPER! 


Deze prachtige Hymer Duo Mobil B 634 SL is uitgerust met een ALKO Maxi 4800 kg. chassis, met verhoogde voorveren, wat garant staat voor optimaal rijcomfort en stabiele wegligging.
Uitgevoerd met de krachtige Fiat 2.3 Mjet, 177 PK Automaat. Voorzien van Sierra Grijs metallic lak, cruisecontrol, motorairco, ABS, EBD(electronische remkrachtverdeling), ESP incl.ASR. en LM velgen.
Het dashboard in luxe design met een Zenec multimediasysteem, Zenec navigatie, en blue tooth voor handsfree bellen, bestuurders en bijrijdersairbag, achteruitrijcamera en electrisch bedienbare spiegels en ramen. 
Het dak is voorzien van een hagelbestendig dak door een speciale GFK bedekking. 


De DUO MOBIL heeft een bijzondere indeling; Voorin bevindt zich een neerlaatbaar hefbed, dat in een handomdraai door uittrekbare voetsteunen ook tot twee eenpersoonsbedden met een lengte van 2,06m omgevormd kan worden. Een dakluik van helder glas zorgt altijd voor frisse lucht. De uittrekbare trap met twee treden, waarmee u het multifunctionele hefbed gemakkelijk bereikt, biedt bovendien extra opbergruimte.


Voldoende plaats om te ontspannen vindt u in de gezellige rondzitgroep achterin, volledig met leer bekleed en van alle luxe voorzien. De grote panoramische ramen bieden u een prachtig uitzicht. De slim geïntegreerde hangkasten, laden en opbergvakken in de dubbele bodem bieden u talloze opbergmogelijkheden.


De royale keuken heeft door de praktische schikking van het 3-pitskooktoestel en gootsteen een ruim werkvlak er tussenin. De grote bergkasten boven de keuken bieden nog extra opbergmogelijkheden voor kookgerei en proviand. In de brede en diepe laden vindt u ook voor grote keukenbenodigdheden gemakkelijk een plaatsje.


Douchen met voldoende bewegingsvrijheid, even comfortabel als thuis, behoort tot de standaarduitrusting. Een keramisch toilet van Thetford en een grote wastafel van het luxueuze “Cool Glass” maken van de badkamer in de HYMER DUOMOBIL een wellnesszone.
Een vaste deur met hoge spiegel scheidt de natte ruimte van het woongedeelte, waarbij dan een zone met slaap-, kleed-en badkamer in één ontstaat.


De DUOMOBIL heeft tevens een grote garage, met een vrije doorgangshoogte van 1.21 meter, met aan beide zijden een grote deur, waarin uw fietsen en bagage veilig binnen geplaatst kunnen worden.
Deze Hymer heeft het innovatieve Hymer Smart Battery system wat de mogelijkheden van vrijkamperen enorm vergroot, en het Alde winterpakket, bestaande uit het Alde Compact 3020 vloeistof verwarmings-systeem inclusief warmtewisselaar en isolatieglas in de cabine. De 190 ltr schoon - en 175 ltr vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer.
Tevens is deze camper voorzien van centrale deurvergrendeling, electrisch rolluik bij het voorraam, Abus veiligheidssloten op camper en bestuurdersdeur, automatische schotel Oyster 85 Vision met TV, Truma Duocontrol gasflesomschakeling met Eissex functie, BBQ aansluiting, buitendouche, en Truma airco woongedeelte.


Genieten van uw vrije tijd, zittend in uw comfortabele pilotestoel, al rijdend voorzien van alle uitzicht en comfort die deze HYMER DUOMOBIL u biedt.
Zó Europa ontdekken... een beleving apart! 


BIJZONDERE UITVOERING, UNIEK IN NEDERLAND!
Afkomstig van 1e eigenaar in particulier bezit, in perfecte staat. 


Enkele highlights van deze Hymer Duo Mobil:

ABS/EBD, ESP icl. ASR, B klasse SL comfortpakket II, AES dubbeldeurskoelkast, GFK hagelbestendig dak, autom. satellietschotel Oyster 85 Vision, electrisch rolluik voorraam, verhoogde voorverenpakket, Zenec multimedia systeem incl. navigatie en camera, luifel, Abus veiligheidssloten, Hymer Smart Battery system, Truma dakairco, enz.
Bijzonder ruime rondzit
Voorzien van de beste Polyrethaan isolatie
Absolute wintersporttopper vanwege het Alde winterpakket 
Grote garage met dubbele garagedeur.
Hymer dubbele bodem concept (verwarmd, veel bergruimte)

Hymermobil B Klasse-SL, Comfort zonder compromissen!


Binnenkort al genieten van deze bijzondere camper? Bel voor een bezichtiging 0521 441055


HULST CAMPERS, UW HYMER PARTNER
Lees meer

Contact

Hymer B klasse 634 SL Duo Mobil

Hulst Integraal Campers B.V.

Meppelerweg 153

8344 XW, Onna (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen