Knaus Sky Wave 650 MF Hefbed

Diesel Handgeschakeld 2016 46.046 km
Verkocht

Aangeboden door Rico Recreatie B.V.

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky Wave
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 46.046 km
Euro-klasse 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 698 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 284
Leeggewicht 2800 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Knaus Sky Wave 650 MF een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2016 is geschikt voor 4 personen. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De centraal geplaatste middendinette biedt volop gelegenheid om gezellig samen te zitten. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De praktische apothekerskast biedt een zee aan ruimte voor uw voorraad. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het in de lengte van de camper geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Knaus Sky Wave 650 MF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt zelf kiezen welke vorm van service het beste bij u past. Rico Recreatie werkt met de volgende afleverpakketten

Camper:
  • Meeneem afleverpakket:      € 0,-     ( geen garantie )
  • Standaard afleverpakket:     € 745,- ( 3 maanden Bovag garantie )
  • Full-service afleverpakket:   € 995,- ( 6 maanden Bovag garantie )

Geniet zorgeloos van uw vakantie met onze service! Wij zijn uw officiële dealer van Carado en LMC, Lid van Bovag en RDW erkend.

Volg ons ook op facebook, Instagram, Google +, Twitter en via onze eigen internetsite www.ricorecreatie.nl

Druk en zetfouten voorbehouden
 


Lees meer

Contact

Knaus Sky Wave 650 MF Hefbed

Rico Recreatie B.V.

Steenkamp 3

9461 VC, Gieten (Drenthe)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen