Rimor Sailer 670

Diesel Handgeschakeld 1998 132.550 km
Verkocht

Aangeboden door Vaanholt Caravan & Camper Service

Algemeen

Merk Rimor
Model Sailer
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 1998
Modeljaar 1998
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 122 pk
Kilometerstand 132.550 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine Voortent
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Onderstel/cabine
Airconditioning Audioinstallatie Cruisecontrol Luchtvering Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 670 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Stahoogte 195 cm
Rijklaar gewicht 2570 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 930 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Hoek-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 132 cm x 190 cm
2-persoonsbed 122 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Rimor Sailer 670 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 1998 is geschikt voor 4 personen. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 930 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De Volkswagen-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Volkswagen is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, luchtvering, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en een bagageruimte.

De centraal geplaatste middendinette biedt volop gelegenheid om gezellig samen te zitten. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 12 liter boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Deze camper wordt inclusief een gebruikte voortent geleverd. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer u zeker van dienst zijn.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rimor Sailer 670 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Rimor Sailer 670

Vaanholt Caravan & Camper Service

Vierde Broekdijk 49

7122 JD, Aalten (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen