Bürstner Lyseo TD Limited 728

Diesel Automaat 2019 22.883 km
Verkocht

Aangeboden door Oortgiese Campers B.V.

Algemeen

Merk Bürstner
Model Lyseo TD Limited
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 22.883 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Combicassettes Dakluik Dakluik groot Draaibare voorstoelen Fietsdrager voor e-bikes Garage
Hordeur Huishoudaccu luxe bekleding Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
ABS Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Buitenaansluiting 230V/12V/TV Centrale deurvergrendeling Elektrische spiegels ESP Kluisje Lader Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Grote koelkast Koel/vries combinatie Ladekast
Radio/TV
Automatische schotel Radio/CD Televisie
Verwarming
Gasfles/-flessen Ringverwarming
Slaapcomfort
hefbed

Gewichten en maten

Totale lengte 780 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 305
Leeggewicht 2915 kg
Rijklaar gewicht 3015 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
L-zit Rondzit
Bed
Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Burstner Limited eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lader, de lichtmetalen velgen en het kluisje een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Burstner Limited of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Bürstner Lyseo TD Limited 728

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen