Adria Matrix Plus 670 SL, AUTOMAAT

Diesel Automaat 2019 30.000 km
Verkocht

Aangeboden door Oortgiese Campers B.V.

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix Plus
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 30.000 km
Aantal slaapplaatsen 5

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
5 persoons, 5 gordels Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Fietsenrek Garage
Hordeur Huishoudaccu Luifel luxe bekleding Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Centrale deurvergrendeling Elektrische spiegels ESP Kluisje Lader Serviceluik
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Grote koelkast Koel/vries combinatie Oven
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Automatische schotel DVD speler Radio/CD Televisie
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming
Slaapcomfort
hefbed

Gewichten en maten

Totale lengte 750 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 310
Leeggewicht 2889 kg
Rijklaar gewicht 2989 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
L-zit Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Adria Matrix eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels.

De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken van deze Adria is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lader en het kluisje.

Bent u geïnteresseerd in deze Adria Matrix? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Adria Matrix Plus 670 SL, AUTOMAAT

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen