Algemeen

Merk Sunlight
Model T67
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 21.000 km

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
5 persoons, 5 gordels Bagageruimte Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Combicassettes Dakluik groot Draaibare voorstoelen Fietsenrek Garage
Hordeur Huishoudaccu Panoramadak
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Centrale deurvergrendeling Duo control Electrische opstap ESP Kluisje Lader Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Draaibare douchewand Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koel/vries combinatie
Verwarming
Gasfles/-flessen Ringverwarming
Slaapcomfort
Bed ombouw zitgroep hefbed
Radio/TV
Radio/CD

Gewichten en maten

Totale lengte 750 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2687 kg
Rijklaar gewicht 2887 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed Slaapbank
Zit
Draaibare voorstoelen Rondzit
Sanitair
Midden-opstelling
Keuken
L Keuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Sunlight T67 is een ideale camper voor de gehele familie. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lader en het kluisje onder de aandacht gebracht.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Sunlight T67 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Sunlight T67  Automaat

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen