Algemeen

Merk Bürstner
Model Lyseo TD
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 63.000 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Bumpers in kleur Combi horren Combicassettes Dakluik Dakluik groot Draaibare voorstoelen Fietsdrager voor e-bikes gfk dak Hordeur
Huishoudaccu Luifel Panoramadak
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Buitenaansluiting 230V/12V/TV Centrale deurvergrendeling Electrische opstap Elektrische spiegels ESP Lader Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Grote koelkast Koel/vries combinatie Ladekast
Radio/TV
Automatische schotel DVD speler Radio/CD Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
hefbed Lattenbodem queensbed
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 2900 kg
Rijklaar gewicht 3000 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Queensbed Vrijstaand bed
Sanitair
Midden-opstelling Sanitair douche/toilet gescheiden
Zit
Draaibare voorstoelen Rondzit
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Burstner Lyseo TD 734, gebouwd in het jaar 2018, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Deze camper is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Lyseo TD 734 kennis te maken.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Bürstner Lyseo TD 734 luxe camper, veel opties

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen