Knaus Celebration 5 Years 650 50 Years celebration

Diesel Handgeschakeld 2011 49.850 km
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Knaus
Model Celebration 5 Years
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 49.850 km
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Trekhaak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Slaapcomfort
Matras pocketveren Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik

Gewichten en maten

Totale lengte 690 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 3082 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Treinzit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Knaus Celebration 50 Years 650 is gebouwd in het jaar 2011. De camper heeft een lengte van 6 meter 90, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor van 131 pk met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS en airbags.

De camper beschikt over een treinzit, om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De 14 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. In de keuken treft u een koelkast (95 liter) aan.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Televisie kijken tijdens uw vakantie is geen enkel probleem, deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Handig is ook de Fiamma cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de trekhaak onder de aandacht gebracht.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Knaus Celebration 50 Years 650 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Knaus Celebration 5 Years 650 50 Years celebration

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen