Hobby Optima De Luxe T 70 E enkele bedden

Diesel Handgeschakeld 2017 6.200 km
Verkocht

Aangeboden door Caravancentrale Noord-Holland

Algemeen

Merk Hobby
Model Optima De Luxe
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 6.200 km

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Serviceluik
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 700 cm
Totale lengte 774 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 3061 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Achter-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Hobby. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

DEZE ZEER LUXE EN COMPLETE CAMPER IS IN ABSOLUTE NIEUWSTAAT.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de camper over een centraal geplaatste middendinette. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Kijken naar uw favoriete programma's of luisteren naar heerlijke muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie en de aanwezige televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader en het reservewiel zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Past deze Hobby Optima De Luxe helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

INRUIL EN FINANCIERING MOGELIJK !

WIJ ZIJN OOK OP ZONDAG OPEN 12.00 T/M 16.00 UUR


Lees meer

Contact

Hobby Optima De Luxe  T 70 E enkele bedden

Caravancentrale Noord-Holland

Kelvinstraat 2

1704 RS, Heerhugowaard (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen