Algemeen

Merk Sunlight
Model T69
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 36.309 km
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
5 persoons, 5 gordels Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Dakluik Dakluik groot Draaibare voorstoelen Draaistoelen Fietsenrek gfk dak
Hordeur Huishoudaccu kleur zilver metallic Leeslampjes Luifel luxe bekleding Plise cabine Verduistering cabine Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriezer
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte Wateraansluiting vast
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Centrale deurvergrendeling Electrische opstap Elektrische spiegels Kluisje Reservewiel
Verwarming
Gasfles/-flessen Kachel Ringverwarming
Radio/TV
Automatische schotel Radio Televisie
Slaapcomfort
hefbed queensbed

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2795 kg
Rijklaar gewicht 2895 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed
Zit
Draaibare voorstoelen L-zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Sunlight T69 uit het jaar 2017 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 5 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De keuken van deze Sunlight is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. In de keuken treft u een koelkast aan.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze camper kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma’s met de aanwezige televisie. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen, het kluisje en het reservewiel onder de aandacht gebracht.

Wilt u meer informatie over deze Sunlight T69? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Sunlight T69  Active, Automaat, luxe

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen