Autostar Autostar Axea 896 +

Diesel Handgeschakeld 2014 18.200 km
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Autostar
Model Autostar
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 18.200 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Televisie

Gewichten en maten

Lengte opbouw 710 cm
Totale lengte 710 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3303 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit Treinzit
Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 195 cm x 140 cm
2-persoonsbed 195 cm x 140 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze jonggebruikte Autostar Kies model familiecamper uit 2014 heeft een lengte van 7 meter 10. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze zeer ruime integraal-kampeerwagen aan niets ontbreken. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. Het waterpas stellen van deze camper wordt vergemakkelijkt door de elektrische steunen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Ook heeft de camper een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 14 liter boiler aanwezig. De koelkast (135 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Fiamma cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes en de buitenlamp, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Autostar Autostar  Axea 896 +

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen